Lengvas jautienos kebbe su daržovių įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-15

Lengvas jautienos kebbe su daržovių įdaru

Kebbeh yra populiarus Artimųjų Rytų patiekalas. Grūdų, mėsos ir prieskonių derinys sukuria puikų skonių ir tekstūrų kontrastą, kurį išlavino šimtmečius įvairiose šalyse vykęs maisto gaminimo procesas. Sirijoje apie gebėjimą gaminti kebbeh sprendžiama pagal tai, kaip gerai moka gaminti šeimininkė. Šiandien šis patiekalas paplitęs beveik visose pasaulio šalyse. Be to, tai labai sveikas patiekalas, nes jo sudėtyje yra jautienos mėsos ir daug daržovių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.64/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengvas jautienos kebbe su daržovių įdaru Žingsnis 1
Paruoškite puodą, suberkite grikius ir vandenį. Virkite grikius, kol suminkštės, tada atvėsinkite. Susmulkinkite svogūną ir grikius trintuvu. Tada sumaišykite su malta jautiena. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Lengvas jautienos kebbe su daržovių įdaru Žingsnis 2
Jei norite, į maltą mėsą įmuškite 1 vištos kiaušinį. Paruoškite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus ir kepkite daržoves 15 minučių, kol suminkštės. Pagardinkite druska, pipirais ir įberkite žolelių.

Žingsnis 3

Lengvas jautienos kebbe su daržovių įdaru Žingsnis 3
Iš maltos mėsos rankomis formuokite kebbešus. Padarykite sluoksnį, į vidurį dėkite šiek tiek daržovių įdaro. Apvyniokite jautienos ir daržovių įdarą ir apkepkite iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos