Publikavimo data: 2024-06-09
Lengvas jautienos šonkaulių šurpa
Šurpa yra rytietiškas maistas, mėgstamas ne tik Rytuose, bet ir įvairiose pasaulio dalyse. Tai nenuostabu, nes šurpa yra sriuba, antrasis patiekalas ir garnyras vienu metu. Šimtmečius šurpa buvo vienas pagrindinių rytietiškos virtuvės patiekalų. Jam nėra lygių pagal paruošimo paprastumą, naudą ir ekonomiškumą.
Žingsnis 1
Mėsą iš visų pusių apkepkite storadugnėje keptuvėje be aliejaus. Į mėsą po vieną sudėkite morkas, svogūnus ir paprikas. Viską gerai troškinkite 15 minučių. Sudėkite visus prieskonius, išskyrus druską, ir dar šiek tiek patroškinkite.
Žingsnis 2
Tada įpilkite vandens, lauro lapą ir druskos. Uždenkite dangčiu ir virkite 45 minutes. Tada sudėkite stambiai supjaustytas bulves ir virkite dar 20 minučių. Likus 5 minutėms iki bulvių virimo pabaigos sudėkite žoleles. Uždenkite dangčiu ir palikite 10 minučių pastovėti.
Kategorijos