Lengvas jautienos šonkaulių šurpa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Lengvas jautienos šonkaulių šurpa

Šurpa yra rytietiškas maistas, mėgstamas ne tik Rytuose, bet ir įvairiose pasaulio dalyse. Tai nenuostabu, nes šurpa yra sriuba, antrasis patiekalas ir garnyras vienu metu. Šimtmečius šurpa buvo vienas pagrindinių rytietiškos virtuvės patiekalų. Jam nėra lygių pagal paruošimo paprastumą, naudą ir ekonomiškumą.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Lengvas jautienos šonkaulių šurpa Žingsnis 1
Mėsą iš visų pusių apkepkite storadugnėje keptuvėje be aliejaus. Į mėsą po vieną sudėkite morkas, svogūnus ir paprikas. Viską gerai troškinkite 15 minučių. Sudėkite visus prieskonius, išskyrus druską, ir dar šiek tiek patroškinkite.

Žingsnis 2

Lengvas jautienos šonkaulių šurpa Žingsnis 2
Tada įpilkite vandens, lauro lapą ir druskos. Uždenkite dangčiu ir virkite 45 minutes. Tada sudėkite stambiai supjaustytas bulves ir virkite dar 20 minučių. Likus 5 minutėms iki bulvių virimo pabaigos sudėkite žoleles. Uždenkite dangčiu ir palikite 10 minučių pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos