Publikavimo data: 2025-08-17
Lengvas kalakutienos filė šnicelis
Lengvi kalakutienos filė šniceliai - greitas ir skanus patiekalas. Jie būna sultingi, su maloniai traškia plutele. Jiems paruošti galite nusipirkti paruoštos plonomis plokštelėmis supjaustytos mėsos arba patys supjaustyti filė gabalėliais ir tada ją apkepti. Svarbiausia šnicelį patiekti iš karto po kepimo kartu su šviežiomis daržovėmis ir žalumynais.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Dubenyje įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos. Plakite iki vientisos masės. Atskirame dubenyje sumaišykite kvietinius miltus su paprika, maltais juodaisiais pipirais ir druska.
Žingsnis 2
Apkepkite šnicelius. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pastatykite ant kaitros. Kiekvieną kotletą pirmiausia pamirkykite kvietiniuose miltuose, tada kiaušinio mišinyje, tada kukurūzų miltuose ir dėkite į keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių apie 5 minutes.
Kategorijos