Lengvas kalakutienos filė šnicelis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Lengvas kalakutienos filė šnicelis

Lengvi kalakutienos filė šniceliai - greitas ir skanus patiekalas. Jie būna sultingi, su maloniai traškia plutele. Jiems paruošti galite nusipirkti paruoštos plonomis plokštelėmis supjaustytos mėsos arba patys supjaustyti filė gabalėliais ir tada ją apkepti. Svarbiausia šnicelį patiekti iš karto po kepimo kartu su šviežiomis daržovėmis ir žalumynais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Lengvas kalakutienos filė šnicelis Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Dubenyje įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos. Plakite iki vientisos masės. Atskirame dubenyje sumaišykite kvietinius miltus su paprika, maltais juodaisiais pipirais ir druska.

Žingsnis 2

Lengvas kalakutienos filė šnicelis Žingsnis 2
Apkepkite šnicelius. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pastatykite ant kaitros. Kiekvieną kotletą pirmiausia pamirkykite kvietiniuose miltuose, tada kiaušinio mišinyje, tada kukurūzų miltuose ir dėkite į keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių apie 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, paprastai, yra bendrų alergenų., aštriai, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, jūsų receptai, Naujųjų metų išvakarių šventė, šnicelis, receptų knyga

Kategorijos