Lengvas mėsos troškinys su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lengvas mėsos troškinys su grybais

Ragu yra labai paprastas patiekalas. Jis nepasižymi naujumu, bet yra universalus, o svarbiausia, kad kiekvienas gali jį pasigaminti. Jį galima patiekti kaip savarankišką patiekalą, kaip garnyrą prie makaronų, ryžių ir kitų patiekalų. Gaminant šį patiekalą galima lengvai improvizuoti, nes mėsa derinama beveik su viskuo.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
59 kcal.
Baltymai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengvas mėsos troškinys su grybais Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje ant silpnos ugnies su augaliniu aliejumi apkepkite svogūną ir morkas. Kepkite, kol suminkštės. Po poros minučių į keptuvę sudėkite mėsos gabalėlius ir supjaustytus grybus. Troškinkite ant vidutinės ugnies 2-3 minutes. Ant mėsos supilkite grybų padažą.

Žingsnis 2

Lengvas mėsos troškinys su grybais Žingsnis 2
Visą patiekalą aptepkite padažu, pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais. Visus ingredientus gerai išmaišykite, uždengę palaikykite 5-7 minutes, tada dar kartą išmaišykite. Taip pakartokite 2 kartus. Tada išjunkite ugnį ir palikite pastovėti apie 10 minučių. Patiekite mėsą kaip garnyrą prie makaronų ir kitų patiekalų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos