Publikavimo data: 2024-06-15
Lengvas mėsos troškinys su grybais
Ragu yra labai paprastas patiekalas. Jis nepasižymi naujumu, bet yra universalus, o svarbiausia, kad kiekvienas gali jį pasigaminti. Jį galima patiekti kaip savarankišką patiekalą, kaip garnyrą prie makaronų, ryžių ir kitų patiekalų. Gaminant šį patiekalą galima lengvai improvizuoti, nes mėsa derinama beveik su viskuo.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje ant silpnos ugnies su augaliniu aliejumi apkepkite svogūną ir morkas. Kepkite, kol suminkštės. Po poros minučių į keptuvę sudėkite mėsos gabalėlius ir supjaustytus grybus. Troškinkite ant vidutinės ugnies 2-3 minutes. Ant mėsos supilkite grybų padažą.
Žingsnis 2
Visą patiekalą aptepkite padažu, pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais. Visus ingredientus gerai išmaišykite, uždengę palaikykite 5-7 minutes, tada dar kartą išmaišykite. Taip pakartokite 2 kartus. Tada išjunkite ugnį ir palikite pastovėti apie 10 minučių. Patiekite mėsą kaip garnyrą prie makaronų ir kitų patiekalų.
Kategorijos