Publikavimo data: 2024-06-13
Lengvas pjaustymo receptas
Šį nesudėtingą kotletų receptą įvertins tos namų šeimininkės, kurios neturi laiko ilgai stovėti prie viryklės. Patiekalui gaminti geriau imti šviežią vištienos krūtinėlę, ji greitai ir lengvai iškepa. Kad mėsa būtų sultingesnė ir minkštesnė, ją reikėtų marinuoti. Pavyzdžiui, natūraliame jogurte be priedų. Šis procesas užtruks 12 valandų, tačiau aktyvus gaminimas truks ne ilgiau kaip 30 minučių.
Žingsnis 1
Marinuokite vištienos kotletus. Dubenyje sumaišykite natūralų jogurtą su kiaušiniais, druska ir maltais juodaisiais pipirais. Gerai išmaišykite. Gilaus indo dugną išklokite jogurto marinato sluoksniu, išdėliokite vištienos gabalėlius, aptepkite juos jogurtu. Procedūrą kartokite, kol maistas bus paruoštas. Uždenkite indą maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 12 valandų.
Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Ant plokščios lėkštės išbarstykite džiūvėsėlius ir jais apvoliokite kiekvieną mėsos gabalėlį. Jogurto mišinio nepašalinkite. Tada kepkite kotletus 2-3 minutes iš kiekvienos pusės įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
Kategorijos