Publikavimo data: 2024-05-25
Lengvas raganosio receptas su vištienos filė
Šio paprasto ir nesudėtingo patiekalo gaminimas neužims daug laiko, o rezultatas patiks gurmanams. Iškepta bulvių apvalkalo plutelė neabejotinai sukels malonumą. Šį patiekalą paruošti nesudėtinga, o pridėjus grietinės šis patiekalas taps išties stebuklingas.
Žingsnis 1
Į smulkiai supjaustytą filė įmaišykite kiaušinio baltymą. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iš tarkuotų bulvių ir morkų išspauskite sultis ir suberkite krakmolą. Įmuškite kiaušinius, pagardinkite trupučiu druskos ir sudėkite išspaustą česnaką. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Iš bulvių masės suformuokite plokščią duoną, šiek tiek ją prispauskite ir į vidurį sudėkite mėsą. Suformuokite kotletą. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Koldūnus apkepkite iš abiejų pusių, kol iškeps.
Kategorijos