Lengvas sumuštinis su upėtakiu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lengvas sumuštinis su upėtakiu.

Sumuštinis yra vienas seniausių patiekalų pasaulio kulinarijos istorijoje, atkeliavęs iš viduramžių. Šis iš pirmo žvilgsnio paprastas patiekalas užkariavo beveik visą pasaulį. Šiuolaikinėje Europos virtuvėje jis vis dar yra populiarumo viršūnėje. Tačiau reikalavimai šiam patiekalui bėgant metams labai pasikeitė. Šį patiekalą galima gaminti iš esmės iš bet ko, tačiau jis turi būti sveikas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Lengvas sumuštinis su upėtakiu. Žingsnis 1
Supjaustykite kepinį vidutinio storio griežinėliais, optimaliausia - iki 2 cm storio. Dėkite į įkaitintą sausą keptuvę ir kelias minutes pakepkite iš abiejų pusių. Duonos paviršius turi būti traškus, bet vidus vis dar minkštas.

Žingsnis 2

Lengvas sumuštinis su upėtakiu. Žingsnis 2
Nulupkite agurką ir supjaustykite vidutinio storio griežinėliais. Ant džiovintos duonos užtepkite centimetrą varškės. Ant viršaus dėkite agurko griežinėlius. Sūdytą upėtakio filė aštriu peiliu supjaustykite plonais griežinėliais išilgai raumenų skaidulų. Jas uždėkite ant agurkų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, sumuštiniai, paprasti, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, užkandis, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, sūrio užkandžiai, naujametiniai užkandžiai, karštieji patiekalai naujiems metams, receptų knyga, sumuštiniai su raudona žuvimi, sumuštiniai su sūriu, sumuštiniai su žuvimi, sumuštiniai su pomidorais, užkandžiai su pomidorais, užkandžiai su česnakais, sūrio pusryčiai, užkandžiai su česnakais

Kategorijos