Publikavimo data: 2024-06-09
Lengvas varškės apkepas su grietine
Troškinys - tai patiekalas, kuriame naudojami trinti maisto produktai ir rišamieji ingredientai. Šio recepto pagrindas bus varškė, kuri yra būtina tiek suaugusiųjų, tiek jaunų žmonių mityboje. Juk varškėje yra daug naudingų savybių: pieno baltymų, laktozės, geležies, kalcio ir daug kitų.
Žingsnis 1
Pirmame dubenyje išsukite varškę su ištirpintu sviestu, o kitame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi.
Žingsnis 2
Kiaušinių mišinį supilkite į varškę ir suplakite plaktuvu arba mikseriu. Nuolat maišydami iš pradžių suberkite manų kruopas, paskui grietinę.
Žingsnis 3
Ištepkite formą nedideliu gabalėliu sviesto ir supilkite į ją masę. Kepkite kepinį įkaitintoje orkaitėje 50-60 minučių.
Kategorijos