Publikavimo data: 2024-06-09
Lengvas vištienos troškinys su grietinėlės padažu
Lengva, bet soti ir skani vakarienė bus užtikrinta, jei paruošite troškinį, kurio pagrindą sudaro vištienos filė, grybai su kreminiu įdaru. Jis paruošiamas per trumpiausią laiką, bet kvepia skoniais. Toks patiekalas pravers, jei reikia greitai susirinkti ant stalo, pamaitinti iš mokyklos grįžusius vaikus arba pavaišinti netikėtai atvykusį svečią. Troškiniui skirti produktai yra gana nebrangūs.
Žingsnis 1
Supjaustykite filė plonais griežinėliais. Sudėkite ją į indą, pasūdykite ir pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Tada supilkite sojų padažą ir saulėgrąžų aliejų.
Žingsnis 2
Įjunkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų, kad įkaistų. Sudėkite mėsą į kepimo indą. Ant jos išdėliokite griežinėliais supjaustytus grybus ir lengvai pagardinkite pipirais.
Žingsnis 3
Iš kiaušinių, grietinėlės, miltų ir druskos paruoškite kiaušinių ir grietinėlės padažą. Užpilkite jį ant mėsos ir grybų ir pašaukite į orkaitę 25 minutėms. Tada apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10 minučių.
Kategorijos