Lengvas vištienos troškinys su grietinėlės padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Lengvas vištienos troškinys su grietinėlės padažu

Lengva, bet soti ir skani vakarienė bus užtikrinta, jei paruošite troškinį, kurio pagrindą sudaro vištienos filė, grybai su kreminiu įdaru. Jis paruošiamas per trumpiausią laiką, bet kvepia skoniais. Toks patiekalas pravers, jei reikia greitai susirinkti ant stalo, pamaitinti iš mokyklos grįžusius vaikus arba pavaišinti netikėtai atvykusį svečią. Troškiniui skirti produktai yra gana nebrangūs.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengvas vištienos troškinys su grietinėlės padažu Žingsnis 1
Supjaustykite filė plonais griežinėliais. Sudėkite ją į indą, pasūdykite ir pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Tada supilkite sojų padažą ir saulėgrąžų aliejų.

Žingsnis 2

Lengvas vištienos troškinys su grietinėlės padažu Žingsnis 2
Įjunkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų, kad įkaistų. Sudėkite mėsą į kepimo indą. Ant jos išdėliokite griežinėliais supjaustytus grybus ir lengvai pagardinkite pipirais.

Žingsnis 3

Lengvas vištienos troškinys su grietinėlės padažu Žingsnis 3
Iš kiaušinių, grietinėlės, miltų ir druskos paruoškite kiaušinių ir grietinėlės padažą. Užpilkite jį ant mėsos ir grybų ir pašaukite į orkaitę 25 minutėms. Tada apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos