Publikavimo data: 2025-08-18
Lengvi barščiai ant vištienos sultinio su grietine
Skanius barščius su vištiena labai lengva paruošti. Jis gaminamas burokėlių pagrindu ir yra gražios raudonos spalvos. Ši sriuba pasižymi nuostabiu skoniu, nes daug daržovių derinama su vištiena. Barščiai gaunasi labai sotūs, bet ne itin kaloringi. Mano šeimoje visi tiesiog dievina šią spalvingą sriubą!
Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite, sudėkite į verdantį vandenį, nugriebkite putas. Mėsą virkite 20 minučių.
Žingsnis 2
Papriką supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į mėsą ir virkite 10 minučių.
Žingsnis 3
Susmulkinkite kopūstus ir pridėkite prie mėsos bei paprikų.
Žingsnis 4
Sutarkuokite burokėlius.
Žingsnis 5
Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite. Atskiroje keptuvėje iškepkite kepsnius, į svogūnus, morkas ir burokėlius įpilkite pomidorų pastos ir vištienos sultinio. Kartu troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 6
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į sultinį.
Žingsnis 7
Apkeptas daržoves perkelkite į puodą, pasūdykite, sudėkite smulkintą česnaką, lauro lapą ir prieskonius. Viską kartu virkite 10-15 minučių.
Kategorijos