Lengvi blyneliai su riešutais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Lengvi blyneliai su riešutais ir sūriu

Blyneliai su riešutais ir sūriu yra populiarus šventinio stalo patiekalas, nes juos galima paruošti iš anksto ir patiekti šaltus. Blynų įdarą sudaro padažas iš riešutų, pelėsinio sūrio ir grietinėlės. Sūris šiek tiek išsilydo blyneliuose, todėl jie tampa kreminiai ir labai minkšti.
Gaminimo laikas
190 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
258 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Lengvi blyneliai su riešutais ir sūriu Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir druską ir išplakite mikseriu. Sviestą pašildykite su miltais ir supilkite į kiaušinių masę. Plakite mikseriu, kol masė taps tiršta.

Žingsnis 2

Lengvi blyneliai su riešutais ir sūriu Žingsnis 2
Dalimis supilkite pieną ir maišykite iki vientisos masės. Atidėkite į šalį 120 minučių. Iš abiejų pusių sausai apkepkite blynus. Sudėkite riešutus, sūrį ir grietinėlę į dubenį. Pašildykite mikrobangų krosnelėje.

Žingsnis 3

Lengvi blyneliai su riešutais ir sūriu Žingsnis 3
Sutrinkite šakute iki vientisos masės. Dėkite įdarą ant blyno ir suvyniokite bet kokiu jums patinkančiu būdu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos