Publikavimo data: 2025-08-18
Lengvi kotletai
Šie kotletai yra švelnūs ir skanūs. O svarbiausia, kad juos greitai ir lengvai paruošti. Šiuos kotletus galima gaminti ir mažiems vaikams, ir suaugusiesiems.
Žingsnis 1
Paimkite maltinukus. Turiu jau paruoštą. Arba galite paimti mėsos ir sumalti ją mėsmale.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūnus blenderiu.
Žingsnis 3
Morkas sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 4
Į maltą mėsą sudėkite svogūną, morką, kiaušinį, manų kruopas ir vandenį. Viską gerai išmaišykite. Gerai išmaišykite, kol faršas taps vientisos konsistencijos. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 5
Dabar svarbiausia gerai išsukti maltą mėsą. Paimkite faršą į rankas ir su jėga "įmeskite" atgal į dubenį, kuriame sumaišėte faršą. Taip darykite 10-15 kartų.
Žingsnis 6
Suformuokite kotletus ir apkepkite juos iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Gero apetito!
Kategorijos