Publikavimo data: 2025-08-16
Lengvos avokadų salotos su špinatais
Lengvos avokadų salotos su špinatais ir daržovėmis yra greitai ir lengvai paruošiamos. Gražumui galite naudoti įvairių spalvų daržoves: geltonus ir rožinius pomidorus, raudoną, geltoną arba žalią papriką. Rausvuose pomidoruose sukaupta daugiau maistingųjų medžiagų, įskaitant vitaminą C, karotiną, pektiną ir seleną. Jų skonis švelnesnis ir saldesnis nei raudonųjų pomidorų, nes juose yra daugiau cukraus.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Pomidorus, avokadą, papriką, svogūną ir agurką supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Dubenyje sumaišykite špinatų lapus su pjaustytais pomidorais, agurkais, avokadais, paprikomis ir svogūnais. Įberkite cukraus, druskos, maltų pipirų, aliejaus ir balzaminio acto. Išmaišykite, kad susimaišytų.
Kategorijos