Publikavimo data: 2024-06-09
Lengvos burokėlių salotos su moliūgų sėklomis
Be įvairių salotų nebeįsivaizduojame nei šventinio stalo, nei šeimyninės vakarienės. Jos užtikrintai įsitvirtino visose pasaulio virtuvėse ir nuolat stiprina savo pozicijas. Šiuolaikinės šeimininkės kelia salotoms aukštus reikalavimus: jos turi būti skanios, sveikos ir kartu lengvos. Mūsų lengvos salotos atitinka visus šiuos reikalavimus ir yra greitai paruošiamos.
Žingsnis 1
Burokėlius sudėkite į puodą su šaltu vandeniu. Uždekite ant dujų. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir virkite, kol suminkštės. Virimo laikas priklauso nuo burokėlių dydžio. Maži burokėliai paprastai verdami 40 minučių.
Žingsnis 2
Atvėsinkite virtus burokėlius, nulupkite juos. Sutarkuokite stambia tarka. Moliūgų sėklas paskrudinkite sausoje keptuvėje. Sumaišykite visus ingredientus ir druską. Prieš pat patiekdami įpilkite klasikinio jogurto ir išmaišykite. Dalį jogurto palikite papuošimui.
Kategorijos