Publikavimo data: 2025-08-18
Lengvos įdarytos paprikos su krabų lazdelėmis ir bryndzos sūriu
Įdarytos paprikos yra visame pasaulyje žinomas patiekalas, kuris visame pasaulyje gaminamas įvairiais pavidalais ir formomis. Paprikose gausu vitaminų, mineralų ir lengvo, šiek tiek aštraus pikantiško skonio. Beveik kiekviena šalis turi savo receptą, kaip gaminti įdarytas paprikas su įvairiausiais įdarais, įskaitant krabų lazdeles. Krabų lazdelių derinys su lengvu, šiek tiek rūgštoku, pieniško skonio bryndza suteiks šiam patiekalui nepakartojamą skonį, o pipirai - gardų aromatą.
Žingsnis 1
Nuplautas ir nusausintas paprikas paruoškite kepimui. Sudėkite paprikas ant kepimo skardos arba ugniai atsparaus indo, dugną uždenkite folija ir padėkite ant jos. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir 10 minučių pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Susmulkinkite pomidorus, krabų lazdeles, smulkiai supjaustykite žoleles ir česnakus išspauskite česnakų spaustuku.
Žingsnis 3
Sudėkite bryndzą, kietąjį sūrį ir kreminį sūrį. Visus ingredientus sumaišykite patogiame dubenyje, įberkite druskos ir pipirų, įpilkite majonezo. Įdarą gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Išimkite paprikas iš orkaitės ir atvėsinkite. Į kiekvieną papriką šaukštu atsargiai įdėkite įdaro ir apibarstykite kietuoju sūriu. Dėkite į 180⁰C temperatūros orkaitę 15 minučių.
Kategorijos