Lengvos salotos su mėsos padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Lengvos salotos su mėsos padažu

Šios salotos pasižymi paprastumu, todėl kiekviena šeimininkė gali be vargo jas paruošti kaip užkandį prie mėsos. Sudedamosios dalys yra universalios, kurių, sulaukus netikėtų svečių, kiekvienas gali rasti namuose.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.44/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Lengvos salotos su mėsos padažu Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite griežinėliais pjaustytą svogūną su Pekino kopūstais ir kubeliais pjaustytais agurkais.

Žingsnis 2

Lengvos salotos su mėsos padažu Žingsnis 2
Paruoškite salotų padažą. Dubenėlyje sumaišykite majonezą, kečupą, druską ir pipirus. Jei norite, į padažą įpilkite citrinos sulčių arba lašelį stalo acto. Viską gerai išmaišykite, kad padažas padengtų daržoves. Sudėkite ingredientus su padažu ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos