Publikavimo data: 2024-06-11
Lengvos salotos su mėsos padažu
Šios salotos pasižymi paprastumu, todėl kiekviena šeimininkė gali be vargo jas paruošti kaip užkandį prie mėsos. Sudedamosios dalys yra universalios, kurių, sulaukus netikėtų svečių, kiekvienas gali rasti namuose.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite griežinėliais pjaustytą svogūną su Pekino kopūstais ir kubeliais pjaustytais agurkais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotų padažą. Dubenėlyje sumaišykite majonezą, kečupą, druską ir pipirus. Jei norite, į padažą įpilkite citrinos sulčių arba lašelį stalo acto. Viską gerai išmaišykite, kad padažas padengtų daržoves. Sudėkite ingredientus su padažu ir išmaišykite.
Kategorijos