Publikavimo data: 2024-06-09
Lengvos salotos su Pekino kopūstais
Salotos su Pekino kopūstais, kurie Azijoje vadinami žaliaisiais multivitaminais - šeimininkės atradimas. Iš tiesų tai labai naudingas produktas, turtingas savo sudėtimi ir turintis neigiamą kalorijų kiekį. Šį patiekalą nesunku paruošti, į jo sudėtį įeina tradiciniai Europos virtuvei produktai. Sudedamųjų dalių skonių ir tekstūrų derinys maloniai nustebins jūsų svečius. Patiekimas taip pat patiks, jis gana panašus į restorano.
Žingsnis 1
Susmulkinkite paruoštus Pekino kopūstus. Jei norite, galite susmulkinti visus lapus arba tik lapinę dalį, prieš tai pašalinę tankią vidurinę dalį. Paruoštą vištienos krūtinėlę supjaustykite plonais griežinėliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Pomidorą supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.
Žingsnis 2
Bagetę supjaustykite kubeliais arba plonomis riekelėmis. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pabarstykite smulkiai supjaustytais česnakais. Ant kepimo skardos orkaitėje arba ant sausos keptuvės išdžiovinkite džiūvėsėlius.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas porcijomis į plokščią lėkštę. Pirmiausia išdėliokite paruoštų Pekino kopūstų porciją, užpilkite juos Cezario salotų padažu. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio. Išdėliokite vištienos ir pomidorų griežinėlius. Ant salotų užpilkite antrąją porciją padažo. Vėl pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos