Lengvos salotos su Pekino kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Lengvos salotos su Pekino kopūstais

Salotos su Pekino kopūstais, kurie Azijoje vadinami žaliaisiais multivitaminais - šeimininkės atradimas. Iš tiesų tai labai naudingas produktas, turtingas savo sudėtimi ir turintis neigiamą kalorijų kiekį. Šį patiekalą nesunku paruošti, į jo sudėtį įeina tradiciniai Europos virtuvei produktai. Sudedamųjų dalių skonių ir tekstūrų derinys maloniai nustebins jūsų svečius. Patiekimas taip pat patiks, jis gana panašus į restorano.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengvos salotos su Pekino kopūstais Žingsnis 1
Susmulkinkite paruoštus Pekino kopūstus. Jei norite, galite susmulkinti visus lapus arba tik lapinę dalį, prieš tai pašalinę tankią vidurinę dalį. Paruoštą vištienos krūtinėlę supjaustykite plonais griežinėliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Pomidorą supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.

Žingsnis 2

Lengvos salotos su Pekino kopūstais Žingsnis 2
Bagetę supjaustykite kubeliais arba plonomis riekelėmis. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pabarstykite smulkiai supjaustytais česnakais. Ant kepimo skardos orkaitėje arba ant sausos keptuvės išdžiovinkite džiūvėsėlius.

Žingsnis 3

Lengvos salotos su Pekino kopūstais Žingsnis 3
Sudėkite salotas porcijomis į plokščią lėkštę. Pirmiausia išdėliokite paruoštų Pekino kopūstų porciją, užpilkite juos Cezario salotų padažu. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio. Išdėliokite vištienos ir pomidorų griežinėlius. Ant salotų užpilkite antrąją porciją padažo. Vėl pabarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos