Publikavimo data: 2025-08-20
Lengvos salotos su salierais ir Pekino kopūstais
Daugeliui žmonių kartais kyla manija, kai jie nori suvalgyti ką nors sveiko ir naudingo, neturinčio įtakos figūrai, bet, žinoma, skanaus. Tokiomis progomis puikiai tinka lengvos salotos su salierais ir Pekino kopūstais. Jose dera ir lengvumas, ir skonių šėlsmas, kurie, susiliedami viename patiekale ir atsiskleisdami skirtingais momentais, sukuria tikrą skonio simfoniją, kuriai sunku atsispirti.
Žingsnis 1
Vištienos filė virkite verdančiame pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Išimkite filė iš vandens, šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite gana dideliais kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Stambiai supjaustykite pekino kopūstus rankomis. Salierą supjaustykite stambiais gabalėliais. Nulupkite obuolį ir supjaustykite jį trumpomis skiltelėmis. Visus ingredientus sudėkite į tinkamą gilų salotinę.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite augalinį aliejų, sojų padažą ir medų, įpilkite šiek tiek citrinos sulčių ir viską išplakite iki vientisos masės. Užpilkite padažą ant salotų ir gerai išmaišykite.
Kategorijos