Lengvos žalio maisto salotos su avokadu ir anakardžių riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Lengvos žalio maisto salotos su avokadu ir anakardžių riešutais

Lengvos salotos greitiems pusryčiams ar vakarienei. Labai maistingos ir sveikos dėl šviežių daržovių ir žolelių. O anakardžių ir moliūgų sėklų grietinėlės padažas yra augalinis tradicinio majonezo variantas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
291 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.45/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Lengvos žalio maisto salotos su avokadu ir anakardžių riešutais Žingsnis 1
Anakardžių riešutus ir moliūgų sėklas sudėkite į trintuvą. Įpilkite augalinio aliejaus, 1 arbatinį šaukštelį garstyčių, juodųjų pipirų ir jūros druskos ir sumaišykite iki vientisos masės. Palikite grietinėlės padažą 10-15 minučių pastovėti ir dar kartą sumaišykite.

Žingsnis 2

Lengvos žalio maisto salotos su avokadu ir anakardžių riešutais Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite prieskonines žoleles ir daržoves: agurką, avokadą, petražoles, žaliąjį svogūną, saliero stiebą. Morkas sutarkuokite vidutine tarka. Sudėkite jūros druską ir anakardžių grietinėlės padažą ir atsargiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos