Publikavimo data: 2024-06-09
Lengvų ritinėlių receptas
Suktinukai yra japonų virtuvės patiekalas. Tai suši rūšis. Suši ir suktinukai yra daugelio žmonių mėgstamas patiekalas. Yra daugybė jų įdaro ir patiekimo variantų, visi jie skirtingi ir skanūs. Šis receptas yra greitas, o skonis jums patiks. Tikrai liksite patenkinti, nes jam paruošti nereikia daug laiko, o gausite skanius suktinukus.
Žingsnis 1
Iš pradžių išvirkite ryžius (1 puodelis ryžių 1,5 puodelio vandens).
Žingsnis 2
Norėdami sukti ritinėlį, ant kilimėlio, naudojamo ritinėliams sukti, dėkite norį lygia puse žemyn. Įdėkite šiek tiek ryžių ir paskleiskite juos po visą lakštą. Ant ryžių sudėkite avokadą ir raudonąją žuvį. Tada kraštus patepkite vandeniu, kad gerai suliptų, ir supjaustykite suktinuką porcijomis.
Kategorijos