Lenten Shchi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Lenten Shchi

Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Lenten Shchi Žingsnis 1
Supjaustykite morkas ir pomidorus griežinėliais.

Žingsnis 2

Lenten Shchi Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstus ir supjaustykite bulves griežinėliais.

Žingsnis 3

Lenten Shchi Žingsnis 3
Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 4

Lenten Shchi Žingsnis 4
Į keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite morkas ir česnakus. Kepkite 1-2 minutes.

Žingsnis 5

Lenten Shchi Žingsnis 5
Į keptuvę suberkite kopūstus ir pomidorus, ingredientus gerai išmaišykite. Daržoves troškinkite 5-7 minutes. Pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 6

Lenten Shchi Žingsnis 6
Į puodą sudėkite bulves ir lauro lapą. Sriubą virkite 5-7 minutes.

Žingsnis 7

Lenten Shchi Žingsnis 7
Į sriubą supilkite kepimo mišinį. Kruopščiai išmaišykite ir pagal skonį įberkite pipirų mišinio. Sriubą virkite dar 5-7 minutes.

Žingsnis 8

Lenten Shchi Žingsnis 8
Dietinę sriubą sudėkite į lėkštes ir papuoškite smulkintais krapais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, pietūs, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, kopūstų sriubos, sriubos su sultiniu, sriubos su bulvėmis

Kategorijos