Lentinis raudonųjų pupelių lobio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Lentinis raudonųjų pupelių lobio

Gaminant klasikinį gruzinišką lobio, raudonosios pupelės iš pradžių ilgai mirkomos, tada nuplaunamos ir verdamos, kol suminkštėja. Konservuotos pupelės padeda išvengti šių procedūrų ir paruošti aštrų kaukazietišką patiekalą vos per pusvalandį. Aromatinga kalendra, tkemali padažas ir hopli-suneli prieskoniai suteiks pupelėms su daržovėmis visus ryškiausius ir sultingiausius autentiškos gruzinų virtuvės skonio atspalvius. Marinuoti svogūnai papuoš patiekalą ir pabrėš jo skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (42 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lentinis raudonųjų pupelių lobio Žingsnis 1
Apkepkite daržoves su pupelėmis. Gilioje keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų, sudėkite svogūną ir kepkite jį 3-4 minutes, kol lengvai apskrus. Į svogūnus sudėkite pupeles, išmaišykite ir kepkite kartu dar apie 5 min. Sudėkite pomidorus, išmaišykite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 3-4 minutes.

Žingsnis 2

Lentinis raudonųjų pupelių lobio Žingsnis 2
Paruoškite prieskonius. Sudėkite česnako skilteles, graikinius riešutus, hopli-suneli, aštriąją papriką į blenderio dubenį ir viską susmulkinkite. Supilkite pupelių skystį, išmaišykite ir supilkite į keptuvę su pupelėmis.

Žingsnis 3

Lentinis raudonųjų pupelių lobio Žingsnis 3
Paruoškite liesą lobio su pupelėmis. Į pupeles įpilkite tkemali padažo su prieskoniais, pagal skonį įberkite druskos. Troškinkite ant silpnos ugnies 2-3 minutes, suberkite smulkintą kalendrą, dar 2 minutes palaikykite lobio ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos