Lęšių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Lęšių sriuba

Tokią sriubą bandžiau Turkijoje. Bet aš ją mėgstu valgyti su lašiniais ir juodos duonos skrebučiais. Labai skanu.
Gaminimo laikas
91 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
21 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Lęšius nuplaukite ir 2 valandas pamirkykite vandenyje.

Žingsnis 2

Svogūnus ir morkas supjaustykite 2 cm dydžio žiedais.

Žingsnis 3

Viską kartu sudėkite į sultinį, užvirinkite ir virkite 30 minučių.

Žingsnis 4

Lęšių sriuba Žingsnis 4
Pabaigoje įdėkite tarkuoto česnako, prieskonių pagal skonį ir palikite dar kelioms minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su vištiena, sriubos, paprastos, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, sriuba su mėsos kukuliais, receptų knyga, sriubos su malta vištiena

Kategorijos