Lęšių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Lęšių sriuba

Lengva daržovių sriuba.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Lęšių sriuba Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas ir pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, suberkite juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Lęšių sriuba Žingsnis 2
Į puodą įpilkite 2 litrus vandens, supjaustytą pomidorą ir lęšius.

Žingsnis 3

Lęšių sriuba Žingsnis 3
Pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Virkite 15-20 minučių, nugriebkite putas.

Žingsnis 4

Lęšių sriuba Žingsnis 4
Sutrinkite panardinamuoju maišytuvu (šį veiksmą galite praleisti). Viskas baigta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, grūdų ir ankštinių sriubos, sriubos, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, receptų knyga, bulguro sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos