Lęšių sriuba su rūkyta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Lęšių sriuba su rūkyta mėsa

Lęšiai yra vienas seniausių ankštinių šeimos augalų. Tai dietinis produktas, kuriame gausu vitaminų ir mikroelementų. Jis ilgam suteikia sotumo jausmą. Yra daugybė lęšių patiekalų gaminimo variantų. Pavyzdžiui, galite pasigaminti sočią košę arba skanią lęšių sriubą su rūkyta mėsa. Lęšiai su rūkyta mėsa suteiks sriubai riešutų skonį ir rūkytos mėsos aromatą.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lęšių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Sudėkite rūkytą mėsą į puodą ir užpilkite vandeniu. Palikite virti 20-30 minučių. Užvirus sultiniui, nugriebkite nuo jo putas. Druska.

Žingsnis 2

Lęšių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Svogūnus, morkas ir česnakus kepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Įpilkite 3-4 valgomuosius šaukštus vandens ir troškinkite daržoves ant silpnos ugnies 5 minutes.

Žingsnis 3

Lęšių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 3
Supjaustytas bulves ir lęšius sudėkite į sultinį su mėsa. Maždaug po 15 minučių, kai bulvės ir lęšiai bus beveik paruošti, sudėkite kepsnį, lauro lapą ir pipirus. Troškinkite po dangčiu 5-10 minučių. Išjunkite viryklę, sudėkite smulkintas žoleles ir palikite sriubą 20 minučių pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos