Lęšių sriuba su rūkyta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Lęšių sriuba su rūkyta mėsa

Lęšiai yra vienas seniausių ankštinių šeimos augalų. Tai dietinis produktas, kuriame gausu vitaminų ir mikroelementų. Jis ilgam suteikia sotumo jausmą. Yra daugybė lęšių patiekalų gaminimo variantų. Pavyzdžiui, galite pasigaminti sočią košę arba skanią lęšių sriubą su rūkyta mėsa. Lęšiai su rūkyta mėsa suteiks sriubai riešutų skonį ir rūkytos mėsos aromatą.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Lęšių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Sudėkite rūkytą mėsą į puodą ir užpilkite vandeniu. Palikite virti 20-30 minučių. Užvirus sultiniui, nugriebkite nuo jo putas. Druska.

Žingsnis 2

Lęšių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Svogūnus, morkas ir česnakus kepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Įpilkite 3-4 valgomuosius šaukštus vandens ir troškinkite daržoves ant silpnos ugnies 5 minutes.

Žingsnis 3

Lęšių sriuba su rūkyta mėsa Žingsnis 3
Supjaustytas bulves ir lęšius sudėkite į sultinį su mėsa. Maždaug po 15 minučių, kai bulvės ir lęšiai bus beveik paruošti, sudėkite kepsnį, lauro lapą ir pipirus. Troškinkite po dangčiu 5-10 minučių. Išjunkite viryklę, sudėkite smulkintas žoleles ir palikite sriubą 20 minučių pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su kiauliena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, šurpa su kiauliena, sriubos su kiaulienos šonkauliais, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su kiauliena

Kategorijos