Publikavimo data: 2024-04-06
Lobio su vištiena
Norėdami susipažinti su gruzinų virtuve, pradėkite nuo pupelių su vištiena lobio. Siūlome labai paprastą receptą, kurį gali pasigaminti kiekvienas. Jums reikės šviežios vištienos filė - ji turi būti švelniai rausvos spalvos, lygiu paviršiumi ir neturėti aštraus kvapo. Geriau imti konservuotų pupelių, kad sutrumpėtų virimo laikas. Lobio su vištiena galima patiekti ne tik pietums ar vakarienei, bet ir šventei.
Žingsnis 1
Paruoškite kepinius. Kepkite svogūną ant vidutinės ugnies 5 minutes, kol taps skaidrus. Sudėkite morkas ir česnakus. Kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite lobio su vištiena. Į keptuvę sudėkite vištienos filė ir ant silpnos ugnies kepkite 5 minutes. Sudėkite pomidorų pastą, konservuotas pupeles. Išmaišykite ir 10 minučių troškinkite po dangčiu.
Žingsnis 3
Į patiekalą įberkite prieskonių. Supilkite hopli-suneli, pagal skonį pasūdykite. Lobio su vištiena paruoštas.
Kategorijos