Lotaringijos pyragas su vištiena, grybais ir brokoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Lotaringijos pyragas su vištiena, grybais ir brokoliais

Lotaringijos pyragas su vištiena, grybais ir brokoliais yra dietinė tradicinio prancūziško pyrago versija. Norėdami dar labiau sumažinti gatavo patiekalo kaloringumą, įdarui naudokite 20 proc. grietinėlės, tačiau sumažinkite grietinėlės kiekį recepte, kitaip įdaras bus skystas, ir pirmenybę teikite neriebiam sūriui. O kad pyrago skonis būtų įdomesnis, įdarui naudokite dviejų skirtingų sūrių derinį, jis suteiks originalių skonio natų. Dėl skonio į įdarą arba pyrago masę įmaišykite Provanso žolelių.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lotaringijos pyragas su vištiena, grybais ir brokoliais Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Sumaišykite miltus, vandenį, ištirpintą sviestą, kiaušinį ir druską. Užminkykite tešlą, uždenkite maistine plėvele ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Lotaringijos pyragas su vištiena, grybais ir brokoliais Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Brokolius ir pievagrybius 10 minučių pakepinkite augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies. Sudėkite vištienos filė, gerai išmaišykite, pasūdykite, kepkite 5 min. ir nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 3

Lotaringijos pyragas su vištiena, grybais ir brokoliais Žingsnis 3
Paruoškite pyragą. Grietinėlę, tarkuotą sūrį, kiaušinį, druską ir muskatą sumaišykite plaktuvu. Ant kepimo formos dugno tolygiu sluoksniu paskleiskite tešlą, sudėkite ant jos įdarą ir supilkite įdarą. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos