Lula kebabas su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Lula kebabas su sūriu

Lulia kebabui gaminti galima naudoti kiaulieną, jautieną, paukštieną, triušieną ar net žuvį, tačiau tradiciniam variantui dažniausiai pasirenkama ėriena, o patiekalas geriausiai pavyks ant grotelių. Į receptą galite įtraukti naujoviškų pastabų ir į maltą mėsą įdėti saldžiųjų paprikų, pomidorų, šviežių žolelių, sūrio. Lulia kebabas su sūriu gaminamas iš vištienos, aktyvaus gaminimo laikas truks kiek daugiau nei 30 minučių.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lula kebabas su sūriu Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sumaišykite maltą mėsą, tarkuotą sūrį ir svogūną. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais, gerai išmaišykite. Mėsytę 10-15 min. plakite iki vientisos masės, tada 1 val. palikite šaldytuve.

Žingsnis 2

Lula kebabas su sūriu Žingsnis 2
Suformuokite lula kebabus. Šlapiomis rankomis padalykite faršą į kelias dalis ir suformuokite rutuliukus. Tada kiekvieną rutuliuką tolygiai užmaukite ant iešmo. Atsargiai suvyniokite lulia kebabus į foliją. Į foliją suvyniotus lulia kebabus kepkite ant grotelių 15 minučių, apversdami iešmus. Tada atsargiai nuimkite foliją ir 5-7 minutes kepkite kebabus rudai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos