Publikavimo data: 2024-06-13
Lydekos pjaustymas
Lydekos kotletas - aromatingas žuvies patiekalas, kuriam paruošti užtrunka ne ilgiau kaip 35 minutes, o ingredientų reikia pačių paprasčiausių. Lydekos turi mažai kalorijų, todėl puikiai tinka besilaikantiems dietos. Be kita ko, žuvyje yra daug vertingų baltymų ir riebalų, dėl kurių ji palankiai veikia organizmą.
Žingsnis 1
Paruoškite žuvį. Žuvies filė supjaustykite 6-7 cm gabalėliais. Pabarstykite jas druska ir pipirais pagal skonį, sudėkite smulkintą česnaką ir lauro lapus. Tupia peilio puse pamuškite žuvį, kad sumažėtų jos storis.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletus. Keptuvę su augaliniu aliejumi įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Tuo tarpu į nedidelį dubenėlį supilkite miltus ir apvoliokite juose kiekvieną žuvies gabalėlį. Apvoliotus kotletus sudėkite į įkaitusią keptuvę. Kepkite žuvį po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos