Lydekos pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Lydekos pjaustymas

Lydekos kotletas - aromatingas žuvies patiekalas, kuriam paruošti užtrunka ne ilgiau kaip 35 minutes, o ingredientų reikia pačių paprasčiausių. Lydekos turi mažai kalorijų, todėl puikiai tinka besilaikantiems dietos. Be kita ko, žuvyje yra daug vertingų baltymų ir riebalų, dėl kurių ji palankiai veikia organizmą.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Lydekos pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite žuvį. Žuvies filė supjaustykite 6-7 cm gabalėliais. Pabarstykite jas druska ir pipirais pagal skonį, sudėkite smulkintą česnaką ir lauro lapus. Tupia peilio puse pamuškite žuvį, kad sumažėtų jos storis.

Žingsnis 2

Lydekos pjaustymas Žingsnis 2
Paruoškite kotletus. Keptuvę su augaliniu aliejumi įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Tuo tarpu į nedidelį dubenėlį supilkite miltus ir apvoliokite juose kiekvieną žuvies gabalėlį. Apvoliotus kotletus sudėkite į įkaitusią keptuvę. Kepkite žuvį po 5 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos