Publikavimo data: 2025-08-19
Mačetės kepsnys su rozmarinu
Bet koks jautienos kepsnys yra labai specifinis, kalbant apie kepimą. Daugelis žmonių mėgsta valgyti skanų kepsnį, tačiau ne visi moka jį paruošti taip, kad jis tirptų burnoje. Mano vyras yra to meistras, o jo paslaptis - įdėti sviesto. Užtikrinu, kas jį išbandys, įsimylės visiems laikams!
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę, nuvarvinkite mėsą servetėle ir sausai apkepkite iš abiejų pusių po 30 sekundžių.
Žingsnis 2
Perkelkite mėsą į lėkštę, sudėkite į keptuvę sviestą ir rozmariną ir palaukite, kol sviestas ištirps.
Žingsnis 3
Kepkite kepsnį iš abiejų pusių po 5 minutes iš kiekvienos pusės, retkarčiais apšlakstydami aliejumi.
Žingsnis 4
Pasūdykite, pagardinkite pipirais, patroškinkite 20 sekundžių ir išimkite.
Kategorijos