Mačetės kepsnys su rozmarinu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Mačetės kepsnys su rozmarinu

Bet koks jautienos kepsnys yra labai specifinis, kalbant apie kepimą. Daugelis žmonių mėgsta valgyti skanų kepsnį, tačiau ne visi moka jį paruošti taip, kad jis tirptų burnoje. Mano vyras yra to meistras, o jo paslaptis - įdėti sviesto. Užtikrinu, kas jį išbandys, įsimylės visiems laikams!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
22 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Mačetės kepsnys su rozmarinu Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę, nuvarvinkite mėsą servetėle ir sausai apkepkite iš abiejų pusių po 30 sekundžių.

Žingsnis 2

Mačetės kepsnys su rozmarinu Žingsnis 2
Perkelkite mėsą į lėkštę, sudėkite į keptuvę sviestą ir rozmariną ir palaukite, kol sviestas ištirps.

Žingsnis 3

Mačetės kepsnys su rozmarinu Žingsnis 3
Kepkite kepsnį iš abiejų pusių po 5 minutes iš kiekvienos pusės, retkarčiais apšlakstydami aliejumi.

Žingsnis 4

Mačetės kepsnys su rozmarinu Žingsnis 4
Pasūdykite, pagardinkite pipirais, patroškinkite 20 sekundžių ir išimkite.

Žingsnis 5

Mačetės kepsnys su rozmarinu Žingsnis 5
Atlikta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, lengva, per 30 minučių, Islandija, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, kepsniai, jautienos kepsniai, be bendrų alergenų, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos