Madinga mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Madinga mėsa

Skanus ir paprastas receptas, tinkantis visiems skoniams.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
271 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Madinga mėsa Žingsnis 1
Jei tai didelis mėsos gabalas, nupjaukite jį ir sumuškite plaktuku.

Žingsnis 2

Madinga mėsa Žingsnis 2
Pagardinkite druska ir prieskoniais.

Žingsnis 3

Madinga mėsa Žingsnis 3
Į kiekvieną riekelę įpilkite majonezo ir užtepkite ant riekelės.

Žingsnis 4

Madinga mėsa Žingsnis 4
Sudėkite gabalėlius ant kepimo skardos, iš anksto pateptos augaliniu aliejumi, arba ant folijos.

Žingsnis 5

Madinga mėsa Žingsnis 5
Svogūnai supjaustomi žiedais.

Žingsnis 6

Madinga mėsa Žingsnis 6
Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite po svogūną.

Žingsnis 7

Madinga mėsa Žingsnis 7
Pomidorą supjaustykite žiedais.

Žingsnis 8

Madinga mėsa Žingsnis 8
Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždėkite pomidorų.

Žingsnis 9

Madinga mėsa Žingsnis 9
Sutarkuokite sūrį ir pabarstykite kiekvieną gabalėlį.

Žingsnis 10

Madinga mėsa Žingsnis 10
Uždenkite folija ir 45 minutes pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 11

Madinga mėsa Žingsnis 11
Išimkite kepimo skardą iš orkaitės, nuimkite foliją ir palikite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos