Publikavimo data: 2025-08-17
Madinga mėsa
Skanus ir paprastas receptas, tinkantis visiems skoniams.
Žingsnis 1
Jei tai didelis mėsos gabalas, nupjaukite jį ir sumuškite plaktuku.
Žingsnis 2
Pagardinkite druska ir prieskoniais.
Žingsnis 3
Į kiekvieną riekelę įpilkite majonezo ir užtepkite ant riekelės.
Žingsnis 4
Sudėkite gabalėlius ant kepimo skardos, iš anksto pateptos augaliniu aliejumi, arba ant folijos.
Žingsnis 5
Svogūnai supjaustomi žiedais.
Žingsnis 6
Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite po svogūną.
Žingsnis 7
Pomidorą supjaustykite žiedais.
Žingsnis 8
Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždėkite pomidorų.
Žingsnis 9
Sutarkuokite sūrį ir pabarstykite kiekvieną gabalėlį.
Žingsnis 10
Uždenkite folija ir 45 minutes pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 11
Išimkite kepimo skardą iš orkaitės, nuimkite foliją ir palikite dar 15 minučių.
Kategorijos