Publikavimo data: 2024-06-08
Maišant kepta mėsa su svogūnais ir sojų padažu
Kepta mėsa su sojų padažu - tai tiesiog mėsos valgytojų rojus dėl savo ryškaus aštraus skonio ir aromato. Šį patiekalą sudaro trijų rūšių švelni ir sultinga mėsa, kepta su pakepintais svogūnais ir sojų padažu. Dėl sojų padažo mėsa tampa neįtikėtinai minkšta ir įgauna auksinę spalvą. Kepta mėsa kepama iš esmės kaip įprasta kiauliena, tik jos skonis daug geresnis ir ryškesnis.
Žingsnis 1
Mėsą (kiaulienos, jautienos ir vištienos filė) gerai nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūną nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais ir kepkite keptuvėje, kol suminkštės ir lengvai paruduos, maždaug 2-3 min.
Žingsnis 2
Į lėkštę ar kitą indą sudėkite supjaustytą mėsą, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir gerai įkaitinkite. Sudėkite mėsą ir kepkite apie 10 min. ant silpnos ugnies, kol išgaruos skystis. Nuolat maišykite, rankose laikydami menteles. Likus maždaug 6-7 minutėms iki jos paruošimo, sudėkite svogūnus ir padažą, išmaišykite. Išjunkite kaitlentę ir palikite po dangčiu dar 5 minutes.
Kategorijos