Maišant keptos bulvės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Maišant keptos bulvės

Traškučiai yra populiarus patiekalas ir neatsiejama greitojo maisto dalis. Beveik visi mėgsta kartais suvalgyti gruzdintų traškių bulvyčių. Tačiau norint paragauti šio patiekalo nebūtina eiti į įstaigą, nes jį galima pasigaminti namuose. Jums net nereikia turėti keptuvės. Pakanka puodo ir keptuvės. Pagrindinis naminių bulvyčių privalumas yra tas, kad jos gaminamos iš šviežių bulvių, o ne iš pusgaminių. Norėdami sužinoti, kaip jas pasigaminti, žiūrėkite šį receptą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
337 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
32 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Maišant keptos bulvės Žingsnis 1
Bulves supjaustykite 5 mm storio riekelėmis.

Žingsnis 2

Maišant keptos bulvės Žingsnis 2
Įkaitinkite augalinį aliejų dubenyje arba nedideliame puode.

Žingsnis 3

Maišant keptos bulvės Žingsnis 3
Kepkite bulves aliejuje 5 minutes, kol suminkštės. Geriausia tai daryti specialiu kepimo krepšeliu, panardintu į verdantį aliejų. Jei tokio krepšelio neturite, bulvėms išimti galite naudoti paprastą šaukštą.

Žingsnis 4

Maišant keptos bulvės Žingsnis 4
Išimkite išvirtas bulves ir sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pasišalintų aliejaus perteklius. Pabarstykite bulvytes druska.

Žingsnis 5

Maišant keptos bulvės Žingsnis 5
Paruoškite grietinės ir česnakų padažą. Dubenyje sumaišykite grietinę, smulkintus krapus ir grūstus česnakus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos