Publikavimo data: 2024-03-23
Maišant keptos bulvės
Traškučiai yra populiarus patiekalas ir neatsiejama greitojo maisto dalis. Beveik visi mėgsta kartais suvalgyti gruzdintų traškių bulvyčių. Tačiau norint paragauti šio patiekalo nebūtina eiti į įstaigą, nes jį galima pasigaminti namuose. Jums net nereikia turėti keptuvės. Pakanka puodo ir keptuvės. Pagrindinis naminių bulvyčių privalumas yra tas, kad jos gaminamos iš šviežių bulvių, o ne iš pusgaminių. Norėdami sužinoti, kaip jas pasigaminti, žiūrėkite šį receptą.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite 5 mm storio riekelėmis.
Žingsnis 2
Įkaitinkite augalinį aliejų dubenyje arba nedideliame puode.
Žingsnis 3
Kepkite bulves aliejuje 5 minutes, kol suminkštės. Geriausia tai daryti specialiu kepimo krepšeliu, panardintu į verdantį aliejų. Jei tokio krepšelio neturite, bulvėms išimti galite naudoti paprastą šaukštą.
Žingsnis 4
Išimkite išvirtas bulves ir sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pasišalintų aliejaus perteklius. Pabarstykite bulvytes druska.
Žingsnis 5
Paruoškite grietinės ir česnakų padažą. Dubenyje sumaišykite grietinę, smulkintus krapus ir grūstus česnakus.
Kategorijos