Maišelyje virti skanūs lašiniai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Maišelyje virti skanūs lašiniai.

Maišelyje virti lašiniai būna nepaprastai minkšti ir gardūs. Paruošimas visai nesudėtingas, todėl gausite užkandį, kurį galima patiekti ir prie šventinio stalo, ir papildyti šeimos vakarienę darbo dienomis. Sumuštinius su lašiniais taip pat galite pasiimti su savimi į iškylą, kelionę ar kaip sotų užkandį darbe.
Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
589 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
63 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Maišelyje virti skanūs lašiniai. Žingsnis 1
Susmulkintą česnaką sumaišykite su druska ir pipirais ir šiuo mišiniu gerai įtrinkite lašinius. Sudėkite į maišelį su gvazdikėliais ir lauro lapu, išskobkite ir gerai užriškite. Dėkite į šaldytuvą maždaug 2-2,5 valandos.

Žingsnis 2

Maišelyje virti skanūs lašiniai. Žingsnis 2
Praėjus šiam laikui, užvirinkite 3,5-4 litrus vandens katilinėje. Į katilą įdėkite lašinių pakelį ir vėl užvirinkite. Tuomet sumažinkite ugnį ir retkarčiais apversdami virkite ant silpnos ugnies 2 valandas. Po to palikite lašinius atvėsti neišėmę jų iš maišelio. Po to, jei norite, galite porai valandų įdėti į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos