Publikavimo data: 2024-06-08
Maišelyje virti skanūs lašiniai.
Maišelyje virti lašiniai būna nepaprastai minkšti ir gardūs. Paruošimas visai nesudėtingas, todėl gausite užkandį, kurį galima patiekti ir prie šventinio stalo, ir papildyti šeimos vakarienę darbo dienomis. Sumuštinius su lašiniais taip pat galite pasiimti su savimi į iškylą, kelionę ar kaip sotų užkandį darbe.
Žingsnis 1
Susmulkintą česnaką sumaišykite su druska ir pipirais ir šiuo mišiniu gerai įtrinkite lašinius. Sudėkite į maišelį su gvazdikėliais ir lauro lapu, išskobkite ir gerai užriškite. Dėkite į šaldytuvą maždaug 2-2,5 valandos.
Žingsnis 2
Praėjus šiam laikui, užvirinkite 3,5-4 litrus vandens katilinėje. Į katilą įdėkite lašinių pakelį ir vėl užvirinkite. Tuomet sumažinkite ugnį ir retkarčiais apversdami virkite ant silpnos ugnies 2 valandas. Po to palikite lašinius atvėsti neišėmę jų iš maišelio. Po to, jei norite, galite porai valandų įdėti į šaldytuvą.
Kategorijos