Maistinga ryžių sriuba su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Maistinga ryžių sriuba su jautiena

Sriuba yra privalomas patiekalas žmogaus mityboje, ypač vaikų valgiaraštyje. Sriubų yra daugybė rūšių: mėsos, žuvies, daržovių, karštos ir šaltos, kiekvienam skoniui. Verdant sriubą išsaugomos visos daržovių maistingosios medžiagos, o mėsos sultiniuose gausu baltymų ir mineralinių medžiagų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
61 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Maistinga ryžių sriuba su jautiena Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir troškinkite svogūną bei morką, kol suminkštės, sudėkite pomidorų pastą ir troškinkite dar kelias minutes. Išimkite mėsą iš keptuvės ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Maistinga ryžių sriuba su jautiena Žingsnis 2
Sudėkite bulves ir ryžius į puodą ir virkite, kol suminkštės. Kai bulvės bus paruoštos, sudėkite mėsą ir pomidorų padažą. Virkite dar 5 minutes. Palikite pastovėti po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su jautiena, sriubos, įspūdingas receptas, pietūs, žalumynų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su čiobreliais

Kategorijos