Publikavimo data: 2024-06-09
Maistinga ryžių sriuba su jautiena
Sriuba yra privalomas patiekalas žmogaus mityboje, ypač vaikų valgiaraštyje. Sriubų yra daugybė rūšių: mėsos, žuvies, daržovių, karštos ir šaltos, kiekvienam skoniui. Verdant sriubą išsaugomos visos daržovių maistingosios medžiagos, o mėsos sultiniuose gausu baltymų ir mineralinių medžiagų.
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir troškinkite svogūną bei morką, kol suminkštės, sudėkite pomidorų pastą ir troškinkite dar kelias minutes. Išimkite mėsą iš keptuvės ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite bulves ir ryžius į puodą ir virkite, kol suminkštės. Kai bulvės bus paruoštos, sudėkite mėsą ir pomidorų padažą. Virkite dar 5 minutes. Palikite pastovėti po dangčiu.
Kategorijos