Publikavimo data: 2024-10-15
Maitinanti "Funchoza" su vištiena ir daržovėmis
Funchoza yra populiarus Azijos virtuvės patiekalas. Jis patiekiamas ir šaltas, ir karštas. Pagrindinis funchoza patiekalo ingredientas yra makaronai. Jis gaminamas su vištiena ir troškintų daržovių gabalėliais. Viskas apibarstoma sezamo sėklomis, kurios puikiai dera su makaronais ir daržovėmis.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir nuolat maišydami kepkite vištienos gabalėlius apie 7 minutes, kol jie taps auksinės spalvos arba iškeps. Supilkite į keptuvę sojų padažą ir virkite, kol išgaruos visas skystis.
Žingsnis 2
Atskiroje keptuvėje aliejuje 4-5 minutes pakepinkite cukiniją. Pabarstykite žiupsneliu druskos ir išmaišykite. Sudėkite į atskirą dubenį. Funchosas užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 4 minutėms.
Žingsnis 3
Paprikas taip pat kepkite aliejuje ant vidutinės ugnies apie 5 minutes ir taip pat jas pasūdykite. Korėjietiškas morkas, vištieną, paprikas ir keptas cukinijas sudėkite į atskirą dubenį.
Žingsnis 4
Nusausinkite makaronus ir suberkite juos prie daržovių. Gerai išmaišykite ir karštus makaronus sudėkite į lėkštę. Pabarstykite funchozą sezamo sėklomis ir patiekite.
Kategorijos