Majonezo ir garstyčių padaže kepta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Majonezo ir garstyčių padaže kepta vištiena

Vištiena būna neįtikėtinai sultinga ir aromatinga, o jos plutelė gražiai paruduoja.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Majonezo ir garstyčių padaže kepta vištiena Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite, pašalinkite plunksnas. Nupjaukite žąsį. Nusausinkite.

Žingsnis 2

Majonezo ir garstyčių padaže kepta vištiena Žingsnis 2
Marinato padažui sumaišykite garstyčias, majonezą, druską ir maltus juoduosius pipirus.

Žingsnis 3

Majonezo ir garstyčių padaže kepta vištiena Žingsnis 3
Vištieną tolygiai aptepkite marinatu, įskaitant ir vidų. Marinuokite 30-60 minučių.

Žingsnis 4

Majonezo ir garstyčių padaže kepta vištiena Žingsnis 4
Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 80-90 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos