Publikavimo data: 2024-03-25
Makaronai su lašiša grietinėlės padaže
Makaronai su lašiša grietinėlės padaže - itin skanus patiekalas, pagamintas iš delikatesinės raudonos žuvies ir virtų makaronų su baltu padažu. Šis patiekalas gaminamas labai paprastai ir greitai, todėl juo galite nustebinti savo svečius arba pradžiuginti save. Makaronus su lašiša grietinėlės padaže galima gaminti iš bet kokios rūšies makaronų, tačiau tradiciškai naudojami ilgi platūs makaronai tagliatelle.
Žingsnis 1
Makaronus suberkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite, kol suminkštės (apie 20 minučių).
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į keptuvę sudėkite lašišos gabalėlius ir kepkite 2-3 minutes iš abiejų pusių. Žuvį užpilkite grietinėle, užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir 5 minutes troškinkite lašišą grietinėlėje. Pagardinkite druska ir pipirais. Į padažą supilkite du trečdalius tarkuoto sūrio. Išmaišykite, kad sūris visiškai išsilydytų.
Žingsnis 3
Į padažą sudėkite virtus makaronus ir išmaišykite. 1-2 minutes pašildykite makaronus su grietinėlės padažu, kad padažas įsigertų į makaronus.
Kategorijos