Makaronai su lašiša grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Makaronai su lašiša grietinėlės padaže

Makaronai su lašiša grietinėlės padaže - itin skanus patiekalas, pagamintas iš delikatesinės raudonos žuvies ir virtų makaronų su baltu padažu. Šis patiekalas gaminamas labai paprastai ir greitai, todėl juo galite nustebinti savo svečius arba pradžiuginti save. Makaronus su lašiša grietinėlės padaže galima gaminti iš bet kokios rūšies makaronų, tačiau tradiciškai naudojami ilgi platūs makaronai tagliatelle.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
283 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Makaronai su lašiša grietinėlės padaže Žingsnis 1
Makaronus suberkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite, kol suminkštės (apie 20 minučių).

Žingsnis 2

Makaronai su lašiša grietinėlės padaže Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į keptuvę sudėkite lašišos gabalėlius ir kepkite 2-3 minutes iš abiejų pusių. Žuvį užpilkite grietinėle, užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir 5 minutes troškinkite lašišą grietinėlėje. Pagardinkite druska ir pipirais. Į padažą supilkite du trečdalius tarkuoto sūrio. Išmaišykite, kad sūris visiškai išsilydytų.

Žingsnis 3

Makaronai su lašiša grietinėlės padaže Žingsnis 3
Į padažą sudėkite virtus makaronus ir išmaišykite. 1-2 minutes pašildykite makaronus su grietinėlės padažu, kad padažas įsigertų į makaronus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos