Malta mėsa grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Malta mėsa grietinėlės padaže

Įdaras grietinėlės padaže yra puikus garnyras pietums ar vakarienei. Verta paminėti, kad maltos mėsos grietinėlės padaže receptas yra pats greičiausias variantas iš to, ką galima paruošti iš maltos mėsos. Mėsos faršą galite ruošti keptuvėje arba orkaitėje. Kaip pagrindinį ingredientą galite naudoti įvairius makaronus: spagečius, makaronus, kriaukles ir kitus. Įdaras gali būti gaminamas iš įvairių rūšių mėsos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
331 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
30 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Malta mėsa grietinėlės padaže Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite faršą, druską ir pipirus. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite svogūną ir kepkite, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Malta mėsa grietinėlės padaže Žingsnis 2
Įkaitinkite kitą keptuvę arba keptuvę ir įdėkite sviestą. Supilkite grietinėlę ir suberkite tarkuotą sūrį. Pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų, sudėkite česnaką ir užvirinkite padažą. Jis turėtų šiek tiek sutirštėti.

Žingsnis 3

Malta mėsa grietinėlės padaže Žingsnis 3
Supilkite grietinėlės padažą į keptuvę su malta mėsa ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos