Publikavimo data: 2024-03-25
Malta mėsa grietinėlės padaže
Įdaras grietinėlės padaže yra puikus garnyras pietums ar vakarienei. Verta paminėti, kad maltos mėsos grietinėlės padaže receptas yra pats greičiausias variantas iš to, ką galima paruošti iš maltos mėsos. Mėsos faršą galite ruošti keptuvėje arba orkaitėje. Kaip pagrindinį ingredientą galite naudoti įvairius makaronus: spagečius, makaronus, kriaukles ir kitus. Įdaras gali būti gaminamas iš įvairių rūšių mėsos.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite faršą, druską ir pipirus. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite svogūną ir kepkite, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Įkaitinkite kitą keptuvę arba keptuvę ir įdėkite sviestą. Supilkite grietinėlę ir suberkite tarkuotą sūrį. Pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų, sudėkite česnaką ir užvirinkite padažą. Jis turėtų šiek tiek sutirštėti.
Žingsnis 3
Supilkite grietinėlės padažą į keptuvę su malta mėsa ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės.
Kategorijos