Publikavimo data: 2024-06-16
Malti blyneliai
Blyneliai su malta mėsa - puikus patiekalas, kuris nustebins savo rezultatu. Yra daugybė blynų įdarų, tačiau blynus su mėsa mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji. Įdaras blynams suteikia nepakartojamą skonį. Jie puikiai papuoš ir šventinį stalą, ir darbo dienos vakarienę.
Žingsnis 1
Paimkite didelį dubenį su pienu, suberkite miltus ir kiaušinius, tada išmaišykite. Dėl skonio pabarstykite cukrumi ir druska. Į tešlą supilkite augalinį aliejų. Paruoštą tešlą siųskite į keptuvę, prieš tai ją pašildykite.
Žingsnis 2
Paimkite svogūną ir jį susmulkinkite. Dėkite svogūną į keptuvę ir kepkite, kol taps auksinis, tada apšlakstykite sviestu. Sudėkite jautienos ir kiaulienos faršą, tada palikite mėsą troškintis 30 minučių. Galite pašlakstyti vandeniu. Dėl skonio pabarstykite pipirais ir druska. Kruopščiai išmaišykite, tada nukelkite keptuvę nuo viryklės.
Žingsnis 3
Įdarą dėkite į blyno vidurį ir suvyniokite į voką, taip darykite su visais blynais.
Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite sviestą. Apkepkite blynus iš abiejų pusių.
Kategorijos