Malti ežiukai su ryžiais ir padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Malti ežiukai su ryžiais ir padažu

Šį patiekalą galima vadinti mėsos kukuliais, mėsos kukuliais arba mėsos kukuliais. Jis visada pravers ir pietums, ir vakarienei. Jis tiks su bet kokiu garnyru.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Malti ežiukai su ryžiais ir padažu Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus ir morkas. Pomidorų pastą atskieskite vandeniu.

Žingsnis 2

Malti ežiukai su ryžiais ir padažu Žingsnis 2
Pakepinkite smulkiai supjaustytas morkas ir svogūnus.

Žingsnis 3

Malti ežiukai su ryžiais ir padažu Žingsnis 3
Į maltą mėsą suberkite druską ir nuplautus ryžius, viską išmaišykite.

Žingsnis 4

Malti ežiukai su ryžiais ir padažu Žingsnis 4
Iš maltos mėsos ir ryžių suformuokite mėsos kukulius.

Žingsnis 5

Malti ežiukai su ryžiais ir padažu Žingsnis 5
Sudėkite juos į keptuvę.

Žingsnis 6

Malti ežiukai su ryžiais ir padažu Žingsnis 6
Lengvai apkepkite iš abiejų pusių, nepridėdami augalinio aliejaus. Tai daroma tam, kad jie neprarastų formos.

Žingsnis 7

Malti ežiukai su ryžiais ir padažu Žingsnis 7
Kai mėsos kukuliai apkeps iš abiejų pusių, sudėkite vandeniu atskiestą pomidorų pastą. Troškinkite 15 minučių.

Žingsnis 8

Malti ežiukai su ryžiais ir padažu Žingsnis 8
Po 15 minučių sudėkite apvirtus svogūnus ir morkas ir dar 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos