Publikavimo data: 2025-08-19
Malti ežiukai su ryžiais ir padažu
Šį patiekalą galima vadinti mėsos kukuliais, mėsos kukuliais arba mėsos kukuliais. Jis visada pravers ir pietums, ir vakarienei. Jis tiks su bet kokiu garnyru.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus ir morkas. Pomidorų pastą atskieskite vandeniu.
Žingsnis 2
Pakepinkite smulkiai supjaustytas morkas ir svogūnus.
Žingsnis 3
Į maltą mėsą suberkite druską ir nuplautus ryžius, viską išmaišykite.
Žingsnis 4
Iš maltos mėsos ir ryžių suformuokite mėsos kukulius.
Žingsnis 5
Sudėkite juos į keptuvę.
Žingsnis 6
Lengvai apkepkite iš abiejų pusių, nepridėdami augalinio aliejaus. Tai daroma tam, kad jie neprarastų formos.
Žingsnis 7
Kai mėsos kukuliai apkeps iš abiejų pusių, sudėkite vandeniu atskiestą pomidorų pastą. Troškinkite 15 minučių.
Žingsnis 8
Po 15 minučių sudėkite apvirtus svogūnus ir morkas ir dar 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.
Kategorijos