Malti vištienos kukuliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Malti vištienos kukuliai

Sultingi ir skanūs mėsos kukuliai patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Juos greitai ir lengvai paruošite.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Malti vištienos kukuliai Žingsnis 1
Nulupkite svogūną, supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 2

Ryžius virkite verdančiame vandenyje 10-12 min., kol jie pusiau išvirs, nukoškite, perliekite šaltu vandeniu ir atvėsinkite. Nusunkite vandenį nuo ryžių į atskirą indą, jis dar bus naudingas.

Žingsnis 3

Malti vištienos kukuliai Žingsnis 3
Sumaišykite faršą, keptą svogūną, kiaušinį ir ryžius. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 4

Malti vištienos kukuliai Žingsnis 4
Iš mišinio delnais suformuokite apvalius mėsos kukulius, šiek tiek suplokite ir iš abiejų pusių apkepkite įkaitintoje keptuvėje augaliniame aliejuje.

Žingsnis 5

Malti vištienos kukuliai Žingsnis 5
Apkeptus mėsos kukulius sudėkite į puodą, supilkite vandenį, kuriame virė ryžiai, įpilkite šaukštą pomidorų pastos, lauro lapą ir pipirų žirnelius. Užvirkite, tada 10-15 min. virkite ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos