Publikavimo data: 2024-02-04
Maltos dešrelės orkaitėje receptas
Tokios dešrelės dar vadinamos kaimiškomis dešrelėmis. Ir iš tiesų: šis patiekalas niekada nepriklausė gurmanų virtuvei - jį sugalvojo valstiečiai ir sėkmingai įvedė į savo racioną. Ar jie galėjo pagalvoti, kad tokios paprastos dešrelės paplis ir bus patiekiamos net restoranuose!
Žingsnis 1
Nulupkite ir susmulkinkite svogūną bei česnaką. Kiaulienos lašinius arba šoninę sumalkite mėsmale. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Sumaišykite maltą mėsą su lašiniais, svogūnais ir česnakais. Įberkite druskos, pipirų, čiobrelių ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Naudodami specialų mėsmalei skirtą priedą įdarykite žarną malta mėsa.
Žingsnis 4
Kepkite dešreles orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos