Maltos dešrelės orkaitėje receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Maltos dešrelės orkaitėje receptas

Tokios dešrelės dar vadinamos kaimiškomis dešrelėmis. Ir iš tiesų: šis patiekalas niekada nepriklausė gurmanų virtuvei - jį sugalvojo valstiečiai ir sėkmingai įvedė į savo racioną. Ar jie galėjo pagalvoti, kad tokios paprastos dešrelės paplis ir bus patiekiamos net restoranuose!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
321 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Maltos dešrelės orkaitėje receptas Žingsnis 1
Nulupkite ir susmulkinkite svogūną bei česnaką. Kiaulienos lašinius arba šoninę sumalkite mėsmale. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Maltos dešrelės orkaitėje receptas Žingsnis 2
Sumaišykite maltą mėsą su lašiniais, svogūnais ir česnakais. Įberkite druskos, pipirų, čiobrelių ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Maltos dešrelės orkaitėje receptas Žingsnis 3
Naudodami specialų mėsmalei skirtą priedą įdarykite žarną malta mėsa.

Žingsnis 4

Maltos dešrelės orkaitėje receptas Žingsnis 4
Kepkite dešreles orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos