Maltos jautienos kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Maltos jautienos kotletas

Gera malta mėsa kotletams visada yra vientisas produktas, be kaulų, šerpetų, sausgyslių, tolygios spalvos ir beveik be kvapo. Kotletai iš maltos mėsos yra panašūs į plokščius apvalius kotletus, keptus džiūvėsėliuose, tik šiuo atveju malta mėsa prieš formuojant turi būti gerai išmušta. Mušant sunaikinamos visos po mėsos kapojimo likusios raumenų skaidulos. Tai padės kotletams kepant nesutrūkti, tapti sultingiems ir sultingiems.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
264 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.7/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Maltos jautienos kotletas Žingsnis 1
Paruoškite džiūvėsėlius. Kukurūzų dribsnius sumalkite blenderiu nedideliu greičiu arba sutrinkite trintuvu, kol taps stambūs. Miltus supilkite į gilų dubenį. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir plakite plaktuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Maltos jautienos kotletas Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Pirmiausia abi mėsos paplotėlių puses apvoliokite miltuose, tada pamerkite į kiaušinių mišinį. Tada atsargiai apvoliokite juos kukurūzų dribsniuose.

Žingsnis 3

Maltos jautienos kotletas Žingsnis 3
Apkepkite maltus kotletus. Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite šiek tiek aliejaus. Kepkite maltus kotletus kukurūzų miltuose ant silpnos ugnies, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos (3-5 min.).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos