Maltos kiaulienos duona pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Maltos kiaulienos duona

Įdomus patiekalas, kurį galima valgyti šiltą arba šaltą.
Gaminimo laikas
59 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (37 bal.)

Žingsnis 1

Maltos kiaulienos duona Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir morkas trintuvu, sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Maltos kiaulienos duona Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite svogūnus ir morkas, tarkuotą sūrį, kiaušinius, du šaukštus augalinio aliejaus ir prieskonius.

Žingsnis 3

Maltos kiaulienos duona Žingsnis 3
Maišykite.

Žingsnis 4

Maltos kiaulienos duona Žingsnis 4
Ištepkite formą aliejumi, supilkite į ją masę ir pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos