Maltos kiaulienos kukuliai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Maltos kiaulienos kukuliai su sūriu

Mėsos kukuliai "Ežiukai" iš maltos kiaulienos su sūriu - įdomus, apetitą žadinantis ir sotus patiekalas, kurį dievina ir vaikai, ir suaugusieji. Mėsos kukulius nesunku paruošti, juos galima net iš anksto užšaldyti. Pavadinimą "Ežiukai" jie gavo dėl savo originalios išvaizdos, nes ryžiai kyšo iš maltos mėsos ir mėsos kukuliai atrodo kaip ežiukas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
250 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Maltos kiaulienos kukuliai su sūriu Žingsnis 1
Išvirkite ryžius, kol jie išvirs, kaip nurodyta ant pakelio, tada išimkite juos iš pakelio. Susmulkinkite kiaulieną ir svogūną blenderiu arba mėsmale. Sudėkite virtus ryžius, pipirus ir druską ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Maltos kiaulienos kukuliai su sūriu Žingsnis 2
Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius apvalius kukulius. Dėkite juos į riebalais išteptą formą su grietine ir viršuje padarykite nedideles ertmes. Ant mėsos kukulių viršaus sudėkite tarkuotą sūrį.

Žingsnis 3

Maltos kiaulienos kukuliai su sūriu Žingsnis 3
Dabar paruoškite įdarą. Sumaišykite grietinę, pomidorų pastą, 100 ml vandens, druską ir pipirus. Mišiniu įdarykite mėsos kukulius ir 30 min. kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos