Maltos maltos mėsos suktinukas su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Maltos maltos mėsos suktinukas su grybais

Ar žinojote, kad visi mėsos kepsniai yra Vokietijos ir Austrijos nacionaliniai patiekalai? Jie tradiciškai ruošiami per didžiąsias šventes. Pavyzdžiui, per Kalėdas arba Velykas. Beje, įdaras gali būti bet koks: nuo paprasto sūrio iki kiaušinių ir grybų.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
260 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (39 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Maltos maltos mėsos suktinukas su grybais Žingsnis 1
Pasigaminkite pagrindą. Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį ir įberkite prieskonių. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Maltos maltos mėsos suktinukas su grybais Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite, kol svogūnai taps skaidrūs. Tada į keptuvę suberkite grybus ir dar 5 min. troškinkite.

Žingsnis 3

Maltos maltos mėsos suktinukas su grybais Žingsnis 3
Suformuokite ritinį. Ant lygaus paviršiaus paskleiskite reikiamą kiekį maistinės plėvelės. Ant jos tolygiai paskleiskite ne storesnį kaip 1,5 cm storio mėsos sluoksnį.

Žingsnis 4

Maltos maltos mėsos suktinukas su grybais Žingsnis 4
Ant jo sudėkite įdarą, pabarstykite sūriu ir žolelėmis. Atsargiai suvyniokite į ritinėlį naudodami maistinę plėvelę.

Žingsnis 5

Maltos maltos mėsos suktinukas su grybais Žingsnis 5
Perkelkite į kepimo indą ir 30 minučių pašaukite į iki 180 ˚C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos