Publikavimo data: 2024-04-03
Maltos maltos mėsos suktinukas su grybais
Ar žinojote, kad visi mėsos kepsniai yra Vokietijos ir Austrijos nacionaliniai patiekalai? Jie tradiciškai ruošiami per didžiąsias šventes. Pavyzdžiui, per Kalėdas arba Velykas. Beje, įdaras gali būti bet koks: nuo paprasto sūrio iki kiaušinių ir grybų.
Žingsnis 1
Pasigaminkite pagrindą. Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį ir įberkite prieskonių. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite, kol svogūnai taps skaidrūs. Tada į keptuvę suberkite grybus ir dar 5 min. troškinkite.
Žingsnis 3
Suformuokite ritinį. Ant lygaus paviršiaus paskleiskite reikiamą kiekį maistinės plėvelės. Ant jos tolygiai paskleiskite ne storesnį kaip 1,5 cm storio mėsos sluoksnį.
Žingsnis 4
Ant jo sudėkite įdarą, pabarstykite sūriu ir žolelėmis. Atsargiai suvyniokite į ritinėlį naudodami maistinę plėvelę.
Žingsnis 5
Perkelkite į kepimo indą ir 30 minučių pašaukite į iki 180 ˚C įkaitintą orkaitę.
Kategorijos