maltos mėsos kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Maltos mėsos kotletai

Naminiai kotletai - biudžetinis ir lengvai paruošiamas patiekalas. Pagrindinė maltos mėsos kotletų recepto paslaptis - kruopščiai supjaustyti ingredientus, kad jie sudarytų vientisą skanų įdarą.Jei turite virtuvinį kombainą, šį mėsos patiekalą pagaminsite labai greitai. Priklausomai nuo recepto ir paruošimo būdo, kotletai gali būti sotūs arba, atvirkščiai, mažiau kaloringi.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

maltos mėsos kotletai Žingsnis 1
Sumaišykite produktus. Į gilų dubenį sudėkite maltą mėsą, įmuškite kiaušinį, sudėkite kopūstus, česnaką, druską ir pipirus. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

maltos mėsos kotletai Žingsnis 2
Suformuokite kotletus. Į plokščią lėkštę suberkite miltus, imkite 1-2 valgomuosius šaukštus maltos mėsos, suformuokite apvalų paplotėlį, kad būtų lengviau formuoti, naudokite miltus.

Žingsnis 3

maltos mėsos kotletai Žingsnis 3
Iškepkite kotletus. Suformuotus kotletus dėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite po 7-8 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos