Publikavimo data: 2024-04-08
Maltos mėsos kotletai
Naminiai kotletai - biudžetinis ir lengvai paruošiamas patiekalas. Pagrindinė maltos mėsos kotletų recepto paslaptis - kruopščiai supjaustyti ingredientus, kad jie sudarytų vientisą skanų įdarą.Jei turite virtuvinį kombainą, šį mėsos patiekalą pagaminsite labai greitai. Priklausomai nuo recepto ir paruošimo būdo, kotletai gali būti sotūs arba, atvirkščiai, mažiau kaloringi.
Žingsnis 1
Sumaišykite produktus. Į gilų dubenį sudėkite maltą mėsą, įmuškite kiaušinį, sudėkite kopūstus, česnaką, druską ir pipirus. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Suformuokite kotletus. Į plokščią lėkštę suberkite miltus, imkite 1-2 valgomuosius šaukštus maltos mėsos, suformuokite apvalų paplotėlį, kad būtų lengviau formuoti, naudokite miltus.
Žingsnis 3
Iškepkite kotletus. Suformuotus kotletus dėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite po 7-8 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos