Maltos mėsos kotletai su kukurūzais ir herkules pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Maltos mėsos kotletai su kukurūzais ir herkules

Kotletai iš maltos mėsos su kukurūzais ir herakuliais būna labai sultingi ir gardūs. Gamindami maltą mėsą, savo nuožiūra rinkitės vienos ar dviejų rūšių mėsą: kiaulieną, jautieną, vištieną arba kalakutieną. Herkulesuose yra ląstelienos, kuri savo ruožtu normalizuoja žarnyno trakto veiklą, mažina cukraus ir cholesterolio kiekį. Todėl kotletai gaunasi ne tik skanūs, bet ir sveiki. Patiekite juos su bulvių koše arba daržovių salotomis.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Maltos mėsos kotletai su kukurūzais ir herkules Žingsnis 1
Paruoškite kotletų pagrindą. Į dubenį sudėkite maltą mėsą, tarkuotas bulves, pjaustytą svogūną, kiaušinį, herkules ir miltus. Išmaišykite. Sudėkite konservuotus kukurūzus, supilkite pieną, įberkite druskos ir pipirų. Vėl gerai išmaišykite ir pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Maltos mėsos kotletai su kukurūzais ir herkules Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Sudrėkinkite rankas šaltu vandeniu, pasemkite nedidelį kiekį maltos mėsos ir suformuokite kotletus. Visus kotletus padarykite vienodos formos. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite kotletus. Kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps ir paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antra patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, vištienos kotletai, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, kotletai su kiaušiniu, vištienos krūtinėlės kotletai

Kategorijos