Maltos mėsos paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Maltos mėsos paplotėliai

Gaminimo laikas
155 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 1
Pieną pašildykite iki maždaug 40 °C ir supilkite į gilų dubenį.

Žingsnis 2

Maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 2
Į pieną suberkite mielių miltelius, druską ir cukrų. Švelniai išmaišykite ir palikite šiltoje vietoje 10-15 minučių, kad mielės suaktyvėtų.

Žingsnis 3

Maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 3
Į dubenį suberkite persijotus miltus ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 4

Maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 4
Į tešlą sudėkite suminkštintą sviestą ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 5
Minkykite tešlą, kol ji pradės atsiplėšti nuo dubens sienelių ir rankų. Iš tešlos suformuokite rutulį.

Žingsnis 6

Maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 6
Uždenkite tešlą rankšluosčiu arba maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų 1 valandą.

Žingsnis 7

Maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 7
Tuo tarpu paruoškite įdarą. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 8

Maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 8
Giliame dubenyje sumaišykite maltą mėsą, svogūnus, druską ir juoduosius pipirus. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 9

Maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 9
Kai tešla pakils, išverskite ją ant miltais pabarstyto stalo. Padalykite tešlą į maždaug 100 g porcijas ir suformuokite rutuliukus.

Žingsnis 10

Maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 10
Tešlos rutuliukus sudėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Prieš tai pergamentą patepkite augaliniu aliejumi. Kiekvieną tešlos rutuliuką švelniai suplokite rankomis ir stikline padarykite įdubimus.

Žingsnis 11

Maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 11
Į kiekvieną ertmę įdėkite mėsos įdarą.

Žingsnis 12

Maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 12
Pasiųskite wattrushki kepti į orkaitę 40-50 minučių.

Žingsnis 13

Maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 13
Vatrushki su malta mėsa paruošti. Patiekite patiekalą apibarstytą smulkintais žalumynais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos